Bescherm uw nagels met gellak

Ági Nails & More - Gellak

Geen stickers maar handgeschilderd nageldesign. Bent u het beu dat uw nagelkleur na enkele dagen of soms zelfs na enkele uren al verkleurt of barst en niet meer goed matcht met uw kledij? Dan is de gellak in Antwerpen van Ági Nails & more dé oplossing, met lak die tot wel drie weken de glans en kleur behoudt.

Kleur blijft tot 3 weken

Op uw natuurlijke nagels is het aanbrengen van een kleurtje eenvoudiger dan ooit. Bovendien worden alle kleuren en variaties aangeboden. Toch blijven de kleuren niet mooi behouden zoals u had gehoopt. Met de professionele gellak in Antwerpen van Ági Nails & more is dat probleem volledig verholpen. Kleurvast en de lak schilfert nooit.

Nagelbescherming

Naast het feit dat de kleur veel langer op de nagels blijft, is een gellaknagel ook een betere bescherming voor uw natuurlijke nagel. Nagelstyliste Agnes brengt de gellak aan in verschillende lagen, elke laag wordt uitgehard met een UV-licht. Dat biedt extra stevigheid en maakt de nagel met gellak veel sterker dan met klassieke nagellak.

Kleur van de gellak beu? Simpel: Ági Nails & more kan ze eenvoudig, snel en zonder vijlen verwijderen. Meteen klaar voor een nieuw kleurtje dus!

Foto’s en referenties

Hier kunt u alvast enkele voorbeelden en referenties vinden. Toch nog niet gevonden wat u zocht? Ági Nails & more is eveneens gespecialiseerd in nailart. U heeft de keuze uit verschillende soorten: strass, stripers, color gels, glitters … Kijk daarvoor al eens naar de voorbeelden met handgeschilderd nageldesign. Maak snel een afspraak met Ági Nails & more en ga weer stralend door het leven.